Skip to content
Звузити екран Розширити екран Автоматизувати екран Збільшити розмір шрифта Зменшити розмір шрифта Звичайний розмір шрифта Sitemap Голубий колір сайту Рожевий колір сайту Зелений колір сайту

Всеукраїнська громадська організація 'Асоціація - Моя Родина', УКРАЇНА БЕЗ СИРІТ


Ukrainian (UA)English (United Kingdom)German (DE)

Створено відео канал асоціації на YOUTUBE.COM

Тепер, якщо ви маєте відео-роліки зняті у будинках сімейного типу їх можна викладати на сайті http://www.youtube.com і підключати до нашого відео-каналу, який можна подивитися за адресою: http://www.youtube.com/gomoyarodyna

 

Детальніше...

Хто сварку кохає, той любить гріх; хто ж підвищує уста свої, той шукає нещастя. (Пр.17:19)

Корисні посилання

Показати # 
Номер Веб-Посилання Хіти
1 Юридично-соціальний портал
Каталог пільг в Україні; Юридичний радник з соціальних питань; Юридична допомога соціальним НУО. Медико-соціальна експертиза.
4220
2 Портал «Юрист НГО»
На порталі розміщується інформація події, новини, історії успіху організацій у захисті права на об’єднання, зібрання та прав своєї цільової групи, порушення прав організацій, нормотворчі ініціативи, статті, які стосуються статуcу організацій громадського сектору.

Також на порталі можна поставити юридичне запитання юристові щодо прав організацій, державної реєстрації, відносин з органами влади, розміщені відповіді на найбільше запитувану інформацію, законодавчі акти, база зразків документів.
4658
3 Портал захисту прав пацієнтів
В розділі Правовий захист ви знайдете алгоритми практичних дій, рекомендації та історії про те, як пацієнти відстояли свої медичні права. Крім того, ви зможете отримати консультацію юриста в режимі он-лайн, а також адреси й телефони, куди можна звернутися по безкоштовну допомогу в вашому регіоні.
4145
4 Ваш ІНТЕРНЕТ-АДВОКАТ
Портал є цілодобовим і всеукраїнським. Користувачам не потрібно кудись їхати і стояти в чергах. Фахівці мають можливість надавати консультації не відриваючись від іншої діяльності. Тим більше, що відповідь надана один раз, може слугувати іншим, бо вона лишається на сторінках консультації. Ідея надання консультацій он-лайн базується на ідеях гуманного суспільства, засадах небайдужості, що в наш час дуже важливо.
4374
5 Подача заяви на неправомірні дії судді
Інформаційне роз`яснення з приводу повноважень Міністра юстиції України з питань ініціювання питання про дисциплінарну відповідальність судді. Бланк заяви щодо неправомірних дій судді. Путівник по судовій системі. Як ознайомитися із судовим рішенням. Знайомство з судом (відео).

3952
6 Оформлення спадщини
ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ СПАДЩИНИ * ЗРАЗКИ ЗАЯВ * ПЛАТЕЖІ ЗА ОФОРМЛЕННЯ СПАДЩИНИ * СПАДКОВИЙ РЕЄСТР
3857
7 Порядок реєстрації зміни імені фізичної особи - громадянина України
Фізична особа, яка досягла чотирнадцяти років, має право змінити своє прізвище та (або) власне ім’я за згодою батьків або одного з них у разі, якщо другий з батьків помер, визнаний безвісно відсутнім, оголошений померлим, визнаний обмежено дієздатним, недієздатним, позбавлений батьківських прав щодо цієї дитини, а також якщо відомості про батька (матір) дитини виключено з актового запису про її народження або якщо відомості про чоловіка як батька дитини внесені до актового запису про її народження за заявою матері або піклувальника про надання згоди на зміну імені (стаття 295 Цивільного кодексу України).

* Загальна інформація
* Місце реєстрації зміни імені
* Заява про зміну імені та документи, які додаються до заяви
* Витребування документів органами реєстрації актів цивільного стану
* Перевірка відомостей про заявника органами внутрішніх справ
* Внесення змін в актові записи у зв’язку із зміною імені
* Терміни розгляду заяви про зміну імені
* Зразки заяви про зміну імені, а також та висновків про надання дозволу на зміну імені та про відмову у зміні імені:
- Зразок заяви про зміну імені
- Зразок висновку про надання дозволу на зміну імені (прізвища, власного імені, по батькові)
- Зразок висновку про відмову у зміні імені (прізвища, власного імені, по батькові)
3818

Хто нас відвідує!

Детальний перегляд