Skip to content
Звузити екран Розширити екран Автоматизувати екран Збільшити розмір шрифта Зменшити розмір шрифта Звичайний розмір шрифта Sitemap Голубий колір сайту Рожевий колір сайту Зелений колір сайту

Всеукраїнська громадська організація 'Асоціація - Моя Родина', УКРАЇНА БЕЗ СИРІТ


Ukrainian (UA)English (United Kingdom)German (DE)

Створено відео канал асоціації на YOUTUBE.COM

Тепер, якщо ви маєте відео-роліки зняті у будинках сімейного типу їх можна викладати на сайті http://www.youtube.com і підключати до нашого відео-каналу, який можна подивитися за адресою: http://www.youtube.com/gomoyarodyna

 

Детальніше...

Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне. (Iван.3:16)

Корисні посилання

Показати # 
Номер Веб-Посилання Хіти
1 Посібник Ради Європи з навчання дітей правам людини
Цей посібник надихне вас ідеями і стане практичним керівництвом по навчанню дітей правам людини. Живучи серед людей в сім'ях, групах і суспільстві, діти з раннього віку починають усвідомлювати питання, пов'язані з поняттям справедливості, і намагаються зрозуміти навколишній їх світ. Сприяючи розумінню прав людини, формуючи думки і розвиваючи стосунки, освіта в області прав людини підтримує цей природний інтерес і процес пізнання. (За посиланням - повній текст посібника російською мовою)
4244
2 Гельсинська фундація з прав людини (HFHR), Варшава, Польща
Сайт містить публікації і літературу з прав людини, методичні матеріали, огляди, корисні посилання тощо.
4207
3 Християнські молодіжні табори
«Християнські молодіжні табори» – це служіння, яке об'єднує церковні та незалежні християнські табори, табірні організації та окремих християн з метою надання служителям християнських таборів програмних матеріалів, допомоги в підготовці лідерів і можливoсті братерського спілкування.

ХМТ є міжконфесійним служінням для християнських таборів України. ХМТ входить до складу CCI (Christian Camping International*), Всесвітнього союзу Асоціацій християнських таборів.
4068
4 Центр європейських ініціатив
Cприяння реформуванню України у відповідності до європейських стандартів, впровадженню демократичних цінностей та розвитку громадянського суспільства в Україні шляхом провадження освітньої та інформаційно-просвітницької діяльності.
4111

Хто нас відвідує!

Детальний перегляд